Ποιοι Είμαστε

Η ιστορία μας

Ένα παλίο, παραδοσιακό γλυκοπωλείο με μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή. Ένας φιλόξενος χώρος διαμορφωμένος με βάση μια παλιά, ξέγνιαστη, ποιοτική εποχή. Εδώ μπορείς να απολαύσεις το γλυκό σου. Γλυκά φτιαγμένα στο χέρι και πάντα με συνταγές που έχουν ως βάση ποιοτικά, αγνά υλικά. Στο εργαστήριό μας η διαδικασία παραγωγής των σιροπιαστών γλυκών Ανατολής γίνεται με παραδοσιακό τρόπο . σταθεροί στην ποιότητα και τις γεύσεις των γλυκών Ανατολής, με οδηγό τη γνώση συνταγών δοκιμασμένων στο πέρασμα των χρόνων, που ξυπνούν γλυκές μνήμες. Στο κατάστημά μας μπορείτε να απολαύσετε επίσης ζεστές πίτες όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, μαζί με ένα ζεστό capuccino ή ένα φρέσκο χυμό, ή ακόμη καλύτερα ένα από τα τσάγια μας τα οποία φτιάχνονται με ντόπια αποξηραμένα υλικά. Μεταξύ 9-12 το πρωί σερβίρουμε brunch με συνταγές που εντυπωσιάζουν με το πώς έρχεται να δέσει μια μοντέρνα κουζίνα με ένα αυθεντικό παραδοσιακό ύφος. Φεύγοντας μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα από τα υπέροχα μας ταψιά μας και να διαλέξεις από μια σειρά επιλογών όπως σοκολατόπιτες, καρυδόπιτες, εκμέκ και πολλά άλλα.
Όραμά μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που σας αξίζει.

Ποιοι Είμαστε

Ένα παλίο, παραδοσιακό γλυκοπωλείο με μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή. Ένας φιλόξενος χώρος διαμορφωμένος με βάση μια παλιά, ξέγνιαστη, ποιοτική εποχή. Εδώ μπορείς να απολαύσεις το γλυκό σου.

Εγγραφή

Εγγραφείτε με το email σας στο newsletter του Μελίρρυτον και μάθετε πρώτοι για τις νέες συνταγές, τις εκδηλώσεις και τα νέα μας.

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή: 07:30 πμ - 12:30 πμ Παρασκευή & Σάββατο: 07:30 πμ - 01:00 πμ

Follow us

Επικοινωνία

Copyright © 2015– Melliriton